Bistandsklienter udstillet

50 bistandsklienter i regionen har modtaget et brev fra AOF i Slagelse, hvor kuverten er prydet med en besked, som fortæller at de er bistandsklienter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Husk at komme ind og skrive under på fremmødeliste - ellers ingen penge til den første!

Det var beskeden til 50 bistandsklienter i regionen, da de for nylig modtog et brev fra AOF i Slagelse. Det er der i sig selv ikke noget galt i - hvis det da ikke stod udenpå kuverten. Det skriver Sjællandske.

Fejlen opstod, da AOF i Slagelse skulle sende 250 breve ud til deltagere i et projekt om nogle pratiske ændringer. De 200 af brevene blev forsynet med en rød seddel indeni kuverten. I de resterende 50 breve kom der ved en fejl ikke en seddel i kuverten. Da brevene skulle ud til tiden, valgte man at påklistre et gult mærke på kuverten med beskeden.

Det undrer Boye Høyem, hvis samleverse modtog brevet i sidste uge.

- Det er direkte usmageligt. Det giver ingen mening at skilte så tydeligt med det over for alle andre end modtageren, siger han til Sjællandske.

Hos AOF i Slagelse beklager man hændelsen meget.

- Det er en kæmpestor og vanvittig fejl. Selvfølgelig må det ikke forekomme, at det bliver synligt hvilken situation almindelige borgere har rent forsørgelsesmæssigt. Og vi har også foretaget de nødvendige forholdsregler personalemæssigt. Det sker ikke igen, siger skoleleder Sanne Salomonsen fra Slagelse AOF.