Biljagt i Nykøbing Falster

Politiet jagtede onsdag eftermiddag en ung mand, der kørte rundt uden kørekort.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En patruljevogn passerede onsdag ved 15.30-tiden på Grønsundvej en stor blå BMW på prøveplader. Betjentene genkendte føren af bilen - en 21-årig mand, som mange gange er taget for at køre uden kørekort. Patruljevognen fulgte efter den 21-årige, som havde to kammerater med i bilen.

Det lykkedes at standse bilen, men da betjentene nærmede sig den, gassede den 21-årige pludselig op og stak af. Han kørte ad Virketvej og Møllesøvej, men i en skarp kurve mistede han herredømmet over bilen og kørte ind over en mark og ind i et træ.

De tre tog flugten til fods, men det lykkedes politiet at få fat i dem. De to passagerer havde politihunde stoppet, mens den 21-årige var kravlet op i et træ for at undgå dem. De to passagerer var henholdsvis 17 og 24 år og er begge fra Nykøbing Falster. Den 17-årige blev bragt til skadestuen, hvor han blev behandlet for hundebid.

Den 21-årige blev sigtet for at køre uden kørekort, og da det er sket utallige gange før, tog politiet bilen med på stationen for at konfiskere den. Det lykkedes dog en af de tre anholdte at få fat i nøglerne, så efter afhøringerne stak de af i BMW´en igen. Dermed er endnu en sigtelse på vej.

Politiet i Nykøbing Falster vil meget gerne høre, hvis folk ser en blå BMW på prøveplader eller uden nummerplader. Man kan kontakte politiet på 54 85 14 48.