Bilist skabte togkaos

Al togdrift mellem Slagelse og Korsør blev indstillet torsdag aften i flere timer, da en bil fra den nærliggende motorvej ved en ulykke endte på togskinnerne. Ingen personer kom noget til.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En bilist slap med livet i behold, da hans bil torsdag aften endte på togskinnerne mellem Korsør og Slagelse netop som et godstog kom buldrende.

- Han er sluppet heldigt fra det, lyder det fra vagthavende hos politiet i Slagelse til TV2 Øst.

Bilisten prøvede at undvige to biler, der var kørt sammen på Vestmotorvejen lige vest for afkørsel 41 mellem Vemmelev og Korsør.

Bilisten mistede herredømmet over sin bil, ramte rabatten, en grøft og bilen fløj derefter ind over det ene spor togskinner og endte på de skinner længst væk fra motorvejen. Og det var et rent held, fortæller politiet.

Mens manden stadig var i sin bil kom et godstog buldrende fra Fyn mod Slagelse, men til alt held kørte det tonstunge godstog ikke på de togskinner, hvor den forulykkede bil med chauffør holdt.

DSB valgte at indstille al togtrafik mellem Slagelse og Korsør i flere timer og indsatte busser istedet. Banedanmark har været på stedet og har undersøgt, om togskinnerne har taget skade. De første tog har derefter fået lov til at køre forbi stedet, men i meget lav fart. Derfor kan det betyde forsinkelser for togtrafikken.