Bilist gik amok og overfaldt to betjente

En 51-årig mand fra Faxe blev anholdt for at have overfaldet to betjente, efter han kørte galt ved Faxe Kalkbrud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et tilsyneladende banalt trafikuheld ved Faxe Kalkbrud udviklede sig onsdag til, at to politibetjente blev udsat for henholdsvis knytnæveslag og en skalle. Det skriver Sjællandske Medier.

Ved 09.00-tiden onsdag morgen kom en noget forvirret mand ind på kalkbruddets kontor, hvor han erklærede, at hans bil havde påkørt en kampesten. Han forlangte hjælp til at få bilen trukket fri. Det kunne imidlertid ikke lade sig gøre på grund af forsikringsmæssige forhold, oplyste den ansatte på kontoret og henviste manden til at kontakte Falck.

Så blev manden sur, og en landbetjent fra Faxe, som tilfældigvis opholdt sig på stedet i andet ærinde, forsøgte at tale manden til besindelse.

I første omgang forlod den vrede mand kontoret, men 20-25 sekunder senere vendte han tilbage, og meddelte, at den ansatte var "en skrankepave" og at landbetjenten var "et svin inde fra København".

Det udviklede sig til et håndgemæng, hvor landbetjenten blev slået flere gange i hovedet. Han fik et sår på det ene øjenbryn, og hans briller blev knust, og så tilkaldte han forstærkning fra politiet i Køge.

Landbetjenten fik dog selv pacificeret den vrede mand, der blev lagt i håndjern. Så var der ro - i hvert fald indtil forstærkningerne dukkede op og fik den ophidsede mand på benene.

Det var åbenbart for stærk kost for manden, for han nikkede en af de tilkaldte betjente en skalle.

Den ophidsede mand er en 51-årig mand fra Faxe, Da han aldrig før har været involveret i nogen former for vold, bliver han sandsynligvis løsladt, når han er blevet afhørt og er kølet ned igen, oplyste Midt- og Vestsjællands Politi onsdag aften til Sjællandske Medier.