¨

Bileksplosion på Sorø Station

Foto: TV ØST

En Peugeot er torsdag aften blevet sprængt i luften på Sorø Station. Det er anden gang på 2 dage, at en bil på mystisk vis brænder i Sorø.

Der ventede ejeren af en mindre Peugeot et chokerende syn, da han torsdag aften mødte op på Sorø Station efter arbejde. Her kunne han se sin bil brændt til ukendelighed.

- Den er fuldstændigt raseret. Taget er revet af, og forruden er fløjet 10-12 meter, så den var landet tæt på skinnerne, fortæller Michael Djervad, beredskabsinspektør ved Sorø Brandvæsen.

Kraftig eksplosion

Han og kollegerne blev kaldt til stationen klokken 19.13, hvor meldingen løs på en bilbrand, men der er tale om mere end det, siger han.

- Noget er sprængt inde i bilen, men vi kan endnu ikke sige, hvad det er. Det har i hvert fald været en kraftig eksplosion, lyder det fra beredskabsinspektøren, der nåede at møde bilens ejer, inden de var færdige på stedet.

- Han var selvfølgelig ked af det. Det er ikke lige det, man regner med at se, når man kommer hjem fra arbejde, men han er heldigvis godt forsikret, siger Michael Djervad.

2. bilbrand på 2 dage

Det er anden bilbrand på 2 dage i Sorø. Natten til onsdag klokken 00.14 Her blev en bil på en parkeringsplads sat i brand, og ilden nåede at brede sig til en anden bil ved siden af. Også den vækker undren hos brandvæsnet.

- Det var heller ikke nogen almindelig brand, og vi kan ikke umiddelbart lige klarlægge, hvorfor pokker den er brudt i brand. Ilden er startet i bagagerummet, hvor der ikke er noget batteri eller andet, der lige kan sætte gang i en brand. Den havde heller ikke lige været ude at køre på det tidspunkt, så det virkede mærkeligt, at den brændte, siger Michael Djervad.

Brandvæsnet brugte en halv time på at slukke ilden ved Sorø Station torsdag aften, og politiet skal nu se nærmere på årsagen til eksplosionen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App