¨

Bil ved rockerborg tilhørte avisbud

Foto: TV ØST

Efterlyst ejer af hvid bil i Næstved er formentlig fundet: avisdistributør har meldt sig. Politiet håbede, bilisten havde set knivstikkeri på rocker-relateret.

Det var en af Sjællandskes avisdistributører, der blev fanget af et overvågningskamera ved rockerborgen på Præstøvej i Næstved d. 26. november. Det skriver Sjællandske.

- Jeg skulle bare ud med aviser, siger Lisette Rasch til avisen. Hun er sikker på, at det er hendes bil på overvågningsbilledet fra Præstøvej 6B.
 
Bil i nærheden af knivstikkeri
Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi offentliggjorde i tirsdags et overvågningsbillede med den hvide bil på fra den 26. november.

På billedet kører bilen forbi den - dengang - afspærrede rockerborg på Præstøvej.
 
Læs også: Hjælp politiet - har du set denne bil?
 
Hos politiet håbede man, at personen i bilen kunne hjælpe med at opklare et voldsomt knivoverfald på Gallemarksvej 11, som ligger meget tæt på rockerborgen.

Mand fra rockermiljø fik knivstik

Ved knivstikkeriet blev en person i udkanten af rockermiljøet i Næstved stukket flere gange i maven og kunne først dagen efter erklæres udenfor livsfare.

- Offeret for knivstikkeriet færdes i udkanten af bandemiljøet, men vi ved ikke, hvilken fraktion, han måtte tilhøre. Samtidig har vi ikke noget motiv for knivstikkeriet, sagde Steen von Würden fra Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi tirsdag.

Politiet betragter overfaldet som et drabsforsøg.

Så ingenting
Men Lisette Rasch har ikke nye oplysninger til politiet.
- Jeg så eller hørte overhovedet ikke noget, siger hun til Sjællandske.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App