Bil ruller rundt og lander på taget med to personer

To mænd var fredag aften ude for en voldsom trafikulykke nær Ringsted, hvor føreren mistede herredømmet. En person undersøges for hovedtraumer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag aften valgte Midt- og Vestsjællands Politi at spærre Vestmotorvejen omkring Ringsted i vestlig retning på grund af et voldsomt færdselsuheld kort før klokken 21.00.

- Føreren af bilen kører formentlig i høj fart og mister herredømmet over bilen, så den ruller rundt et par gange og lander på taget ude i nødsporet, fortæller Henrik Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV ØST.

quote Føreren af bilen kører formentlig i høj fart og mister herredømmet over bilen, så den ruller rundt et par gange og lander på taget

Henrik Olesen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi

De to mænd, der er begge er fra Sjælland, blev straks hentet af ambulancer.

Kan være påvirket 

Den ene person blev overført til traumecenteret på Rigshospitalet, fordi han havde pådraget sig svære hovedskader. Meldinger lyder, at han er uden for livsfare.

Føreren af bilen har efterfølgende fået foretaget en blodprøve, så det kan fastslås, om han har været påvirket af alkohol.

Nu afventer politiet en tilbagemelding på blodprøven samt en rapport fra politiets teknikere, der skal forsøge at fastslå årsagen til ulykken. De to mænd skal senere afhøres af politiet.