¨

Betjent blev slæbt efter bil – to anholdt og sigtet for vold

Foto: TV ØST

En rutinemæssig kontrol endte torsdag med, at en betjent blev slæbt efter en bil i Næstved. To personer er anholdt i sagen.

En 20-årig mand fra Næstved blev sammen med en 18-årig mand uden fast bopæl anholdt torsdag eftermiddag. De er begge sigtet for vold mod politiet og for at forvolde fare for en andens liv.

Den 20-årige blev anholdt klokken 14.15, mens den 18-årige blev anholdt få minutter tidligere. Det skete, efter at politiet i krydset Farimagsvej/Hvedevænget i Næstved havde standset den bil, de to mænd var kørende i. Da en betjent rettede henvendelse ved passagerdøren i bilen, accelererede føreren af bilen – som senere viste sig at være den 20-årige – og foretog en u-vending, imens betjenten forsøgte at holde fast.

Påvirket af cannabis

Han blev slæbt efter bilen over adskillige meter, men måtte slippe sit tag i bilen for ikke at blive klemt mod husrækken på Farimagsvej. Bilen lavede endnu en u-vending og fortsatte kørslen med høj hastighed mod banegården i Næstved. Så langt nåede de dog ikke, for de smed bilen ved en nedlagt tankstation på Farimagsvej, og de to mænd stak af.

Den ene blev dog løbet op af betjentene på Farimagsvej og den anden i nærheden af Axeltorv.

Den 20-årige, der kørte bilen, virkede påvirket, og en narkometertest viste, at han var påvirket af cannabis. Han havde også 14,5 gram hash, og han blev derfor også sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Betjenten kom ikke alvorligt til skade, men fik nogle knubs og hudafskrabninger, som blev behandlet på skadestuen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App