Bestikkelsessag nærmer sig sin afslutning

Hele regionsrådet skal inden længe have svar på nogle af de mange spørgsmål i bestikkelsessagen i Region Sjælland. Det kommer til at ske på et lukket møde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På mandag får de 41 medlemmer af regionsrådet svar på den haglbyge af spørgsmål de tidligere har stillet i kølvandet på bestikkelsessagen i Region Sjællands IT-afdeling.

Det oplyser DR Sjælland.

Mandag d. 7. marts er hele regionsrådet indkaldt til et lukket møde sammen med forretningsudvalget. Her vil revisionsfirmaet PwC besvare spørgsmål fra regionspolitikerne.

Det gælder blandt andet hvordan det kunne gå til, at der blev leveret IT-udstyr til adresser på Fyn og i Sønderjylland, udstyr som Region Sjælland har betalt.

Revisionsundersøgelsen skal også kaste lys over hvor mange millioner Region Sjælland har betalt for meget for IT-udstyr, der ikke var sendt i udbud.

Derudover skal regionsrådet have svar på hvordan regionen vil sikre sig, at der fremover bliver bedre kontrol med medarbejderne når de handler med firmaer på regionens vegne.

Først senere beslutter forretningsudvalget, om sagen skal have konsekvenser for nogen i Region Sjællands øverste ledelse, oplyser formanden for Region Sjælland Jens Stenbæk til DR Sjælland.