Bedre rammer for lærerstuderende

Studerende på seminariet i Vordingborg får et unikt læringsmiljø via nybyggeri.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Center for Undervisningsmidler med afdelinger i Vordingborg, Næstved og Maribo samler kræfterne i et kommende nybyggeri i Vordingborg.

Rektor for Vordingborg Seminarium, Gert Fosgerau er begejstret.

- Det er en fantastisk styrke for Vordingborg Seminarium at få undervisningsmidler og undervisningsmaterialer ind i det samme hus, som vores lærerstuderende går i til daglig. På denne måde bliver det en naturlig del af hverdagen og ikke noget, man begiver sig hen til. Konsulenterne fra Center for Undervisningsmidler bliver daglige samarbejdspartnere både for seminarielærerne og for de lærerstuderende, og de bliver nogle, man siger hej til, når man møder dem på gangen og som man kan spørge til råds om dette og hint, lyder forklaringen fra Gert Fosgerau.

 

Igennem flere år har Vordingborg Seminarium målrettet arbejdet på at lave en tæt kobling mellem teori og praksis og rektor Gert Fosgerau ser derfor nybyggeriet som værende i fin forlængelse af disse udviklingsarbejder.

- Det kan simpelthen ikke passe bedre, for nu til sommer træder en ny læreruddannelse i kraft med krav om, at praksisfeltet skal indgå langt stærkere i læreruddannelsen. Dette er der enestående muligheder for kan finde sted på Vordingborg Seminarium. slutter rektor for Vordingborg Seminarium, Gert Fosgerau.

 

Byggeriet forventes færdigt allerede i 2008.