Beboere snydt for støjvold

Beboere i Slagelse undrer sig over, at der ikke blev bygget en støjvold af den jord, som blev fjernet fra området i forbindelse med et vejbyggeri.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det larmer i Slagelse. Nærmere betegnet i området omkring motorvejen. Her har beboere i årevis kæmpet for at få en støjvold, men da der kom en oplagt mulighed for at lave en, blev de snydt, skriver Sjællandske, og det undrer dem.

Der var ellers jord tilovers, da en ny omfartsvej i Slagelse bor nylig blev bygget, og den jord havde Jackie Henningsen og Bent Fahlmann, som repræsenterer en række utilfredse borgere, gerne set blive brugt til en støjvold, men den fik de ikke.

- Trods 50 års planlægning og en for allerede 12 år siden planlagt lokalplansændring for vores område, så er gratis overskudsjord alligevel placeret andet steds. Dette fordi Slagelse kommune ikke havde lokalplansændring klar i juni 2012, hvor Vejdirektoratet ellers havde udset vores område til jordedeponering, siger Jackie Henningsen til avisen.

Ifølge Sjællandske siger Niels Korsgaard, der er projektchef i Vejdirektoratet, at det ville tage for lang tid at få de planmæssige forhold på plads i forhold til at lave en støjvold, mens Slagelse Kommunes vejchef Peter Raaschou foretrækker en støjskærm til beboerne.