Beboere klager over spildevand

Beboere klager over nybygget hus der ikke er koblet til den fælles kloakledning. Entrepenøren afviser.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er spildevandet fra det nybyggede hus på Mågevej i Vordingborg det efter naboernes mening er galt med. Huset er ikke tilsluttet til det private kloaknet og det er den store synder mener naboerne.

- Der lugter af tis eller pis og der lugter grimt, siger Marie Larsen der bor på vejen.

Entrepenøren der har bygget huset ville ikke stille op til interview i dag. Men han mener ikke der er noget galt. Spildevandet er tilsluttet en tricks tank og bundvandet derfra løber ud i en brønd. Altsammen efter forskrifterne, mener altså entrepenørren. Men det er beboerne ikke enige i.

- Han tager bundvandet i sin tricjs tank og pumper det op herude ved vejen, og det vil sige det er en art spildevand, siger driftleder Erik Lauridsen fra Mågevej Vandværk.

Beboerne på Mågevej har klaget til Vordingborg kommune igennem flere måneder, men hidtil uden resultat.

- Jeg har startet med at ringe i december måned så det har stået på i lang tid, siger Erik Lauridsen der er driftleder på Mågevej Vandværk.

Ved Vordingborg kommune kan man ikke fortælle hvornår der sker noget i sagen.

- Hvis det forholder sig sådan at beboerne gentagne gange har klaget over lugtegener fra den her kloaktilslutning, så kan ikke være tilfreds med de ikke har fået et svar. Når jeg har fået undersøgt om det forholder sig sådan vil jeg bede om en redegørelse, siger Søren Nybo (Kons.)k

Beboerne føler ikke deres klager til Kommunen er blevet behandlet ordentligt

- Vi kan kun vente på begivenhedernes gang og håbe på det sker på et tidspunkt, siger Erik Lauridsen.