¨

Beboer: Pludselig så jeg et flammehav

Foto: TV ØST

Per Groth og hustruen blev tirsdag aften evakueret, da der udbrød brand i naboopgangen. De opdagede branden, ved at de pludselig kunne se et hav af flammer.

Et væld af flammer og politiet, der bankede på døren, blev tirsdag aftens begivenheder hos Per Groth og hustruen på Bogensevej i Næstved. Her udbrød der brand i en lejlighed i naboopgangen klokken 20.40.

- Jeg sad inde i stuen, og pludselig kunne jeg se et kæmpe flammehav i genboernes ruder, Så skyndte vi os at pakke en taske med tegnebogen og hunden, og så stod politiet hos os, forklarer han.

20-30 minutter udenfor

Han, hustruen og de øvrige beboere i ejendommen blev evakueret, og Per Groth, der er pensioneret politimand, kunne heldigvis tage begivenhederne med ro, selv om han erkender, at det så meget voldsomt ud i starten. Efter 20-30 minutter fik han og de andre lov til at gå indenfor igen.

Status efter branden er, at 1 person er kørt til Næstved Sygehus til tjek for røgforgiftning. Det drejer sig om den 40-årige mand i hvis lejlighed branden opstod. 9 personer er blevet behandlet af ambulancer på stedet, og en ældre kvinde kom til skade under evakueringen og er kørt til Slagelse Sygehus.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App