Bankmand svindlede for 5,4 millioner kroner

En tidligere ansat i Sparekassen Sjælland er sigtet for underslæb på 5,4 millioner. Politiet undersøger, hvad de mange penge skulle bruges til.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En sag, der i starten lød på undersløb på 900.000 kroner, har nu udviklet sig drastisk. Det viser nu, at en tidligere ansat i Sparekassen Sjælland i Slagelse i stedet svindlede for 5,4 millioner kroner, skriver Sjællandske.

Snyderiet blev opdaget i februar, hvor det kom frem, at den ansatte havde flyttet kundernes penge for tilsyneladende at dække huller på andre konti. Det er endnu uvist, hvorvidt han gjorde det for egen vindings skyld, men alene det at flytte rundt på pengene på den måde er ulovligt, og der er rejst sigtelse mod manden, der er sidst i 20'erne.

- Så vidt vi ved, var det tanken, at han skulle låne pengene ud til andre bankkunder - som en slags 'bank i banken', men det er noget af det, vi skal undersøge nærmere, siger efterforsker Ole Brændeskov fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til avisen.

Han oplyser, at der godt kan gå indtil slutningen af året, før sagen er endeligt efterforsket. Sparekassen har tidligere i en pressemeddelelse meddelt kunderne, at de bliver holdt skadesløse i sagen.

Er der blevet flyttet rundt på dine penge? Så vil vi gerne høre fra dig. Du kan kontakte os på redaktion@tv2øst.dk