Bank hiver bunden ud af Mols-Linien

Der er dømt frit fald for færgeaktierne i Mols-Linien. For første gang i flere måneder er Amagerbanken ikke at finde på købersiden i Mols-linien, og resultatet er et fald på 36,4 pct.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det har vakt undren blandt markedets største aktører, at børsmæglerne i Amagerbanken over en længere periode har holdt hånden under aktiekursen. Det skriver dagbladet Børsen fredag. 

Flere større børsmæglere beskriver over for Børsen et besynderligt forløb, hvor Amagerbanken konsistent har påvirket kurserne i opadgående retning ved at købe relativt stort op hen mod slutningen af børsdagen.

- Amagerbanken har været meget aktive købere i lang tid. Når de så pludselig er væk, giver det en voldsom reaktion, siger en handler til Børsen.

Amagerbanken selv har ingen kommentarer. Om det er Amagerbanken selv eller på vegne af kunder, der har købt op, vides ikke.

Mols-Linien var med sine fire færger over Kattegat indtil for få dage siden den næstbedste aktieinvestering på Københavns Fondsbørs - kun overgået af tørlastrederiet Norden.

Men alene i de sidste fire handelsdage er kursen halveret til 105 kr. pr. aktie, skriver Børsen.