¨

Bank får påtale

Foto: TV ØST

Møns Bank glemte at sende meddelelse om formandsskifte til børsselskabet Nasdaq OMX København, og derfor får banken en påtale.

I forbindelse med formandsskiftet i Møns Banks bestyrelse 27. marts i år, glemte Møns Bank at sende en meddelelse til børsselskabet Nasdaq OMX København. Det skriver Sjællandske.

- De skulle have oplyst os om den her ændring, før den kom frem på generalforsamlingen, forklarer Jakob Kaule, som sidder i surveillance i børsselskabet. På grund af forglemmelsen sendte børsselskabet fredag eftermiddag en pressemeddelelse ud om, at Møns Bank har fået en påtale for forseelsen.

Men påtalen fra børsselskabet Nasdaq OMX København får ingen praktisk betydning for Møns Bank, skriver Sjællandske.

 - Det har ikke nogen praktisk betydning. Det har den betydning, at vi har givet dem en påtale, og signalerer til dem, at de skulle have givet os besked inden generalforsamlingen, lyder det fra Jakob Kaule.

- Hvis den er smuttet, så kan jeg ikke andet end at beklage det, men der er ikke nogen der er blevet skadet ved det her, forklarer den tidligere bestyrelsesformand, Karsten Sørensen, som gik af ved den generalforsamling, hvor børsselskabet mener, at ændringen i bestyrelsen blev offentliggjort.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App