¨

Bandidos-rocker med til at starte fodbold-optøjer

Foto: TV ØST

Optøjerne til pokalkampen i Næstved sidste weekend blev styret af FCK's fanfraktion "Copenhagen Casuals" med en Bandidos-rocker højt i hierarkiet.

Der er intet tilfældigt eller spontant over det, når de mest hardcore fans af fodboldklubben FC København går til angreb på ligesindede voldsmænd, vagter eller sagesløse.

Voldshandlingerne er nøje planlagt og orkestreret af blandt andre personer, der har tæt tilknytning til nogle af Danmarks mest kriminelle bander, skriver Ekstra Bladet.

En af de personer, der var med i vanvidsscenerne under lørdagens pokalkamp i Næstved, er en prominent Bandidos-rocker, Bo Stefan Skelmose. Han tilhører inderkredsen i Bandidos' Roskildeklub. Den 30-årige toprocker har i en årrække været med i inderkredsen.

Men det er ikke det eneste fine selskab, han blander sig i. Skelmose skulle ligeledes være er en af de øverste i Copenhagen Casuals. Det var denne FCK-fanfraktion, der styrede løjerne i Næstved i lørdags, siger flere kilder til Ekstra Bladet.

På flere af de videooptagelser, der findes af voldelige optøjer, kan man se, at han var med til at starte optøjerne og delte knytnæveslag ud. Han trak tropperne tilbage, da politiet var blevet for talstærkt.

FC Københavns formand, Flemming Østergaard, havde i aftes ingen kommentarer til Ekstra Bladets oplysninger.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App