Bagbundet lig efterforskes som drab

Den mand, som søndag blev fundet i havnen i Sakskøbing, var død af drukning. Fordi liget var bagbundet efterforsker politiet sagen som drab.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Obduktionen af den 49-årige mand, som søndag blev fundet død i havnen i Sakskøbing, viste at manden var død af drukning. Da liget samtidig var bundet på både hænder og fødder, efterforskes sagen nu af politiet som en drabssag.

- Vi opererer med tre muligheder. Enten er der tale om et uheld, et selvmord eller en forbrydelse. Da vi i øjeblikket ikke har materiale til at sige noget endeligt, så er vi meget interessrede i at høre fra folk, som har opholdt sig på havnen i Sakskøbing mellem lørdag aften klokken tyve til søndag morgen, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn, der leder efterforskningen hos politiet i Nykøbing Falster.

Den 49-årige var beboer på forsorgshjemmet Saxenhøj og det er også her at han sidst er set i live lørdag nat. Selvom politiet ikke med sikkerhed kan sige om der er tale om drab, så er der kraftig mistanke om at der har været andre involverede i mandens død.

- Han er bundet på hænder og fødder, og det er en af de ting, der indikerer, at der har været andre involverede, siger Søren Ravn.

Vidner kan henvende sig til politiet i Nykøbing Falster på telefonnummer 54 85 14 48