Bacon, bacon, bacon

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

150 gr Tørsaltet bacon

150 gr. Lakrids bacon

150 gr. Peber bacon

2 svinemørbrad

200 gr edemamme bønner

4 store scalotte løg

Karse til pynt

Hvidløgsspirer

½  Øl

1 tsk ahornsirup

 ¼ l Fløde

mørbrad

Skær den tørsaltede bacon i tynde skiver .

Puds svinemørbraden og skær sener og fedt af. Steg den af på panden i olie, så den får en god skorpe på alle sider, kom baconen rundt om, put lidt peber på og sæt den derefter i ovnen i ca. 15 min ved 180  -200 gr.

garniture

Skær lakridsbaconen ud i strimler og steg den stille af på panden.

Skær 3 scalotteløg ud på langs i strimler og kom dem ved

Kom edemamme bønner på

saucen

Skær et løg ud i små tern

Skær peberbaconen ud i tern og steg den stille af i en lille gryde Kom øl henover og lad det simre

Kom fløde over og lad det simre lidt mere. Tilsæt lidt sirup og de rå hakkede løg

Skær mørbraden ud i bøffer og anret på tallerken ovenpå garnituren

Pynt med spirer  og karse og kom saucen henover