Bacon, bacon, bacon

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

150 gr Tørsaltet bacon

150 gr. Lakrids bacon

150 gr. Peber bacon

2 svinemørbrad

200 gr edemamme bønner

4 store scalotte løg

Karse til pynt

Hvidløgsspirer

½  Øl

1 tsk ahornsirup

 ¼ l Fløde

mørbrad

Skær den tørsaltede bacon i tynde skiver .

Puds svinemørbraden og skær sener og fedt af. Steg den af på panden i olie, så den får en god skorpe på alle sider, kom baconen rundt om, put lidt peber på og sæt den derefter i ovnen i ca. 15 min ved 180  -200 gr.

garniture

Skær lakridsbaconen ud i strimler og steg den stille af på panden.

Skær 3 scalotteløg ud på langs i strimler og kom dem ved

Kom edemamme bønner på

saucen

Skær et løg ud i små tern

Skær peberbaconen ud i tern og steg den stille af i en lille gryde Kom øl henover og lad det simre

Kom fløde over og lad det simre lidt mere. Tilsæt lidt sirup og de rå hakkede løg

Skær mørbraden ud i bøffer og anret på tallerken ovenpå garnituren

Pynt med spirer  og karse og kom saucen henover


Nyhedsoverblik