¨

Automekaniker køber politibil

Foto: TV ØST

Hvad gør man, hvis man vil undgå indbrud? Man kan købe en tyverialarm eller anskaffe sig en vagthund, men man kan også gøre som Morten Nielsen fra Langebæk. Nemlig købe en politibil.

Morten Nielsen er automekaniker, indehaver af AutoPartner i Stege - og nu også indehaver af en patruljevogn. I weekenden var han på auktion i Jylland, hvor han købte den.

- Da jeg sagde, at jeg ville købe en politibil, syntes min kone godt nok, at jeg var skør, men nu er stemningen vendt, siger Morten Nielsen.

Han måtte slippe 33.000 kroner for bilen. Til gengæld har han også fået blåt blink og sirene med i købet. Bilen har ingen nummerplader, og Morten Nielsen må ikke trille en tur ud på landevejen. Det har han dog heller ingen intentioner om.

- Vores hund er en pivskid, og når den ikke vil, så kan vi bruge bilen til at skræmme indbrudstyve væk med, siger Morten Nielsen, som af og til vil parkere bilen foran sit hjem.

Der er også en hvis drengerøvs-effekt i at eje en politibil, og det tæller også, når Morten Nielsen fortæller om den.

- Ja det er der helt klart. Jeg skal i gang med at sætte den i stand, og det bliver sjovt, siger han.

Indtil videre står bilen på autoværkstedet i Stege. Her kan nysgerrige smutte forbi, hvis de vil høre mere, se bilen på tæt hold og prøve at sidde på førersædet.

02:12 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App