Arrig Ove Pedersen: Ufortjent Brøndby-sejr

FC Vestsjællands træner Ove Pedersen mener, at hans spillere havde krammet på Brøndby, der endte med at vinde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland burde ifølge træner Ove Pedersen have fået minimum et enkelt point med fra mandagens kamp på hjemmebane mod Brøndby.

Gæsterne vandt dog 2-0 efter to scoringer efter pausen. Især den første scoring var en foræring, mener Ove Pedersen om situationen, der efter en times spil førte frem til Alexander Szymanowskis 1-0-scoring på straffespark.

- Det var ufortjent, at Brøndby vandt den kamp. Brøndby vandt, fordi vi lavede en mega-fejl. Så siger man: Værsgo' Brøndby - her er tre point, siger Pedersen.

- Vi spillede bolden lige hen i fødderne på Brøndby, og de slog en kontra på os, og så mente dommeren, at der var straffespark.

- Selve straffesparket kan også diskuteres, siger FCV-træneren om Jan Kristiansens nedlægning af Szymanowski.

- Jeg skal passe på, hvad jeg siger.

- Nu er det tredje kamp i træk, at kendelserne går os imod. Der er scoret to mål med hænderne mod os - en mod Esbjerg og en mod Viborg. Nu fik vi så et straffespark imod os. Men jeg skal passe på med ikke at lyde som en klynker, siger Ove Pedersen.

Kampen startede kedeligt

Hverken Brøndby eller FC Vestsjælland fik produceret særlig mange chancer, og først efter pausen begyndte der at ske noget i begge ender.

- Vi havde styr på den kamp, og jeg føler stadigvæk, at vi producerede chancer nok, da vi kom bagud 0-1. Det var deres målmand, der holdt dem inde i kampen. Selv da vi var bagud 0-1, havde vi to store chancer til at score.

- Første halvleg spillede vi, som vi gerne vil. Brøndby kunne overhovedet ikke sætte deres spil op, og de blev tvunget til at sparke. Det var først efter pausen, at de fik nogle spilsekvenser, mener Ove Pedersen.

- Jeg savner ikke så meget fra mine spillere. Man kan selvfølgelig altid sige, at vi mangler at score mål. Men nogle gange kommer de - andre gange ikke. Jeg var glad for præstationen, indtil at vi lavede den fejl, der førte til straffesparket, siger FCV-træneren.

Presset ned på 10. plads

Oprykkerne indtager Superligaens 10.-plads efter mandagens nederlag, men det tillægger Ove Pedersen ikke den store betydning i en tæt Superliga.

- Jeg spekulerer ikke så meget på tabellen. Vi kan stadigvæk nå vores interne målsætning. Vi er på den kurs, vi skal være på i forhold til vores målsætning, siger han.

/ritzau/