¨

Antik-ekspert fandt skarpladt pistol i sutsko

Foto: TV ØST

Vurderingseksperten Steffen Dinesen, kendt fra Mit kæreste eje på TV2 ØST, fandt tirsdag en skarpladt pistol, da han skulle vurdere et dødsbo.

Næste gang jeg finder et skarpladt pistol, ringer jeg til politiet. Det siger vurderingschefen Steffen Dinesen, der tirsdag afleverede en skarpladt Walther-pistol hos politiet i Næstved. Pistolen havde han fundet tidligere på dagen, da han var i gang med at vurdere et dødsbo i Langebæk ved Vordingborg, skriver Sjællandske.

- Den 85-årige kvinde var død, og jeg skulle vurdere indboet. Da jeg sparker til en sutsko dukker en skarpladt pistol frem. Den er en formue værd på det fri marked, men jeg beslutter naturligvis at køre til Næstved og afleverede den på politistationen, siger Steffen Dinesen, der undrer sig over, at en 85-årig kvinde gemmer en skarpladt pistol i en gammel sutsko.

- Den kunne have blæst hul i taget, hvis den gamle kone havde fyret pistolen af. Jeg ved ikke, hvor hun har pistolen fra. Måske var hendes mand frihedskæmper under krigen. Pistolen er i hvert fald fra den tid, siger Steffen Dinesen til Sjællandske.

- Jeg afleverede pistolen på politistationen og blev belært om, at næste gang jeg finder en skarpladt pistol skal jeg huske at ringe. Hvis jeg var blevet stoppet med den skarpladte pistol, kunne jeg risikere et år i spjældet, siger Steffen Dinesen. Han er vurderingschef hos auktionsfirmaet lauritz.com. Desuden er han kendt som vurderingsekspert i antikke sager på TV2 ØST.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App