Anja fik en klump i halsen

Slagelse-træner Anja Andersen var stolt af sit mandskab efter DM-triumfen torsdag, og det gør ondt på Andersen, at hun nu må sige farvel til Bojana Popovic.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Slagelses håndboldkvinder vandt torsdag aften DM-guld efter 32-25 i den anden finalekamp i Viborg, og dermed kunne sjællænderne løfte trofæet efter en sæson med lutter sejre i ligasammenhæng. Og det udnyttede de nykårede mestre til at iføre sig t-shirts med 'ubesejret' trykt hen over brystet.

- Jeg er meget glad på holdets vegne. Spillerne har virkelig fortjent det her, for de har arbejdet godt gennem en lang sæson. Jeg står med en klump i halsen, for det er nogle fantastiske spillere, sagde træner Anja Andersen til TV2/Sporten efter

opgøret. Den nok mest fantastiske af dem alle var Bojana Popovic, der med 11 mål endnu engang blev topscorer for Slagelse, men i næste sæson tørner serberen ud for Viborg.

- Jeg har aldrig stået tættere på en spiller end hende, og hun vil altid i mit hjerte være min favoritspiller, også selv om hun skal spille i Viborg. Der er ingen tvivl om, at de har gjort et godt køb der, sagde Anja Andersen.