¨

Anja fik en klump i halsen

Foto: TV ØST

Slagelse-træner Anja Andersen var stolt af sit mandskab efter DM-triumfen torsdag, og det gør ondt på Andersen, at hun nu må sige farvel til Bojana Popovic.

 

Slagelses håndboldkvinder vandt torsdag aften DM-guld efter 32-25 i den anden finalekamp i Viborg, og dermed kunne sjællænderne løfte trofæet efter en sæson med lutter sejre i ligasammenhæng. Og det udnyttede de nykårede mestre til at iføre sig t-shirts med 'ubesejret' trykt hen over brystet.

- Jeg er meget glad på holdets vegne. Spillerne har virkelig fortjent det her, for de har arbejdet godt gennem en lang sæson. Jeg står med en klump i halsen, for det er nogle fantastiske spillere, sagde træner Anja Andersen til TV2/Sporten efter

opgøret. Den nok mest fantastiske af dem alle var Bojana Popovic, der med 11 mål endnu engang blev topscorer for Slagelse, men i næste sæson tørner serberen ud for Viborg.

- Jeg har aldrig stået tættere på en spiller end hende, og hun vil altid i mit hjerte være min favoritspiller, også selv om hun skal spille i Viborg. Der er ingen tvivl om, at de har gjort et godt køb der, sagde Anja Andersen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App