Anja efterlader hul i Slagelse

Slagelses daglige leder Bjarne Stenbæk mener, at Anja Andersen efterlader et stort hul på trænerposten i Slagelse DT, som ikke umiddelbart kan lukkes.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Slagelse DT har stået bag en række enestående resultater igennem de senere år. Med Anja Andersen som træner har holdet blandt andet vundet tre DM-titler og hentet tre triumfer i Champions League. Slagelses daglige leder Bjarne Stenbæk erkender, at det kan blive svært at holde niveauet, når Anja Andersen til sommer skifter til FCK Håndbold.
 

- Det er klart, at vi ikke bare sådan lige kan lukke hullet efter en person som Anja. Så det kan da blive vanskeligt at holde det niveau, vi har vist de senere år. På kort sigt kan vi godt konkurrere med FCK - men det er svært at sige, hvordan det ser ud på lang sigt, siger Stenbæk til ekstrabladet.dk.
 

Bjarne Stenbæk vælger dog at fremhæve de flotte resultater, som Slagelse DT har præsteret siden årtusindeskiftet.
 

- Først og fremmest vil jeg sige, at vi er ekstremt stolte af de resultater, vi har opnået. De sidste otte år har vi gjort noget helt unikt i dansk håndbold. I år 2000 mente eksperterne, at vi ville kollapse efter et halvt år. Sådan gik det jo ikke, forklarer Bjarne Stenbæk.
  /ritzau/