Anja Andersen træt af jysk mafia

Anja Andersen beklager, hvis Carsten Thybo må forlade formandsposten i DHF. Hun peger på Wilbek eller Lyngholm som kandidater.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Anja Andersen beklager, hvis det bliver endnu en jyde som sætter sig i formandstolen i Dansk Håndbold Forbund (DHF), når Carsten Thybo, som beskrevet i Ekstra Bladet kan blive tvunget til at gå efter bare 11 måneder på posten

Anja Andersen har været meget tilfreds med de udmeldinger, der er kommet fra Thybo i forhold til hans forgænger Søren Høg, som hun havde et meget anstrengt forhold til.

- Det her kommer meget bag på mig. Vi har kun haft positive tilkendegivelser fra Thybo. Nu har han pludselig fået at vide, han skal gå af. Det lugter af jysk mafia det her. Det er beklageligt, lyder det skarpt fra Anja Andersen.

Anja Andersen har igen og igen været på kant med forbundet, og det kulminerede i sidste sæson, hvor hun fik karantæne, efter at Slagelse-holdet udvandrede under en kamp i Aalborg. Den episode kostede efter trænerens mening både DM-titlen og titlen i Champions League. Men i denne sæson har der været meget stille omkring Anja Andersens person, og det mener hun, at hun kan takke magtskiftet i DHF for.

- Der har været to tilfælde i denne sæson, som godt kunne have givet karantæne, men jeg er blevet behandlet på lige fod med alle andre, og det er med til at motivere mig, siger Anja Andersen.