¨

Anholdte nægter kvindedrab.

Foto: TV ØST

To mænd nægter sig skyldig i drab på en 35-årig kvinde ved et herberg i Gentofte under grundlovsforhør.

Begge anholdte mænd nægter sig skyldig i drabet på en 35-årig kvinde på et herberg i Gentofte. Det kom frem under grundlovsforhøret fredag ved Retten i Lyngby, skriver ekstrabladet.dk.

Den 35-årige kvinde blev fundet i en baghave ved et herberg i Gentofte torsdag aften. En 28-årig mand blev anholdt i Hillerød klokken 20.46 torsdag, og en 41-årig mand i Vordingborg klokken 00.31 natten til fredag, oplyser Nordsjællands Politi.

 Drabet skete på herberget Overførstergården, hvor politiet formoder, at den dræbte kvinde har været sammen med de to mænd.

- Vi har en vidneforklaring, der siger, at man hører noget larm og uro inde fra det værelse, hvor den dræbte har opholdt sig. Men det er ikke defineret nærmere, fortæller vicepolitiinspektør Henning Svendsen ved Nordsjællands Politi.

 Det var to betjente, der i forbindelse med efterforskningen af sagen om en savnet kvinde, fandt liget af hende i et hjørne af haven ved herberget på Jægersborg Allé.

 - Hun er blevet gemt i haven, hvor hun var delvist tildækket med grus, og derfor bliver hun først fundet torsdag, forklarer Henning Svendsen.

 Politiet ved endnu ikke, hvordan kvinden er død, selvom der natten til fredag blev foretaget en obduktion. Liget har ligget så længe, at det ikke umiddelbart er muligt at fastslå en dødsårsag.

 Samtidig står motivet til drabet hen i det uvisse.

      - Vi kan endnu ikke sige noget om motivet for drabet. Vi arbejder stadig på gerningsstedet, hvor der nu er dagslys, så vi bedre kan undersøge stedet, siger vicepolitiinspektøren.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App