Anholdelse udløste en knytnæve

En 20-årig mand, der er rimeligt godt kendt af politiet, holdt sig ikke tilbage, da han onsdag eftermiddag blev passet op af et par betjente fra det lokale politi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter at være blevet frataget en ulovlig kniv og bortvist fra Ringsted Centret sagde han tak for hjælpen med et knytnæveslag i ansigtet på den ene af de to betjente, skriver DAGBLADET Ringsted.

For betjentens vedkommende betød slaget to flænger i ansigtet, mens den 20-årige til gengæld blev lagt i håndjern og derefter sendt til afkøling i arresten. Han vil i dag blive fremtillet i et grundlovsforhør med krav om fængsling for at have slået en tjenestemand i funktion.

Den 20-årige har tilsyneladende ført sig frem i Ringsted Centret ved flere lejligheder på en måde, som har generet de ansatte i centrets butikker og besøgende.

Bortvisning gjorde ikke indtryk
Onsdag blev det tilsyneladende for grelt - og åbenbart også for nærgående og upassende i forhold til personalet. I hvert fald blev han bortvist fra centret. Det gjorde dog ikke det store indtryk. Han vendte nenlig hurtigt tilbage igen, hvorefter politiet blev tilkaldt.

To betjente mødte op og bad ham gå uden for. Samtidig valgte de at kropsvisitere manden. En ulovlig kniv kom for dagen. Det var åbenbart det, der fik temperamentet hos den 20-årige til at løbe ud af kontrol. I hvert fald var resultatet det omtalte knytnæveslag i ansigtet og den efterfølgende anholdelse.

/ritzau/