Angreb politistation med en sten

Først kørte han galt og siden lykkedes det en mand at blive anholdt hele to gange af politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Da en 41-årig mand kl. 6.15 i morges kørte ind i et træ på Rødbyvej i Nakskov var det kun starten på en lang række uheldige omstændigheder.

Ved uheldet gik der hul på bilens bundkar, olie flød ud, hvorfor både politi og redningsfolk ankom til ulykkesstedet. Politiet fik dog hurtigt på fornemmelsen, at nærkontakten med vejtræet muligvis kunne skyldes beruselse, hvorfor de anholdt manden og tog ham med, så der kunne tages en blodprøve.

Da denne lille operation var veludført blev manden løsladt, men da hans bil jo ikke længere var egnet til personbefordring afkrævede han et lift af det stedlige politi. Da dette bestemt blev afslået, kom reaktionen prompte fra den 41-årige mand: han greb en sten og kastede den gennem en rude på Nakskov Politistation.

Hele dette lange hændelsesforløb endte med, at manden blev anholdt for anden gang og denne gang sigtet for hærværk mod politiet.

Vagthavende ved politiet i Nakskov, Mogens Larsen, tilføjer overfor TV2 ØST, at han ikke er overdrevent imponeret over den intellektuelle kapacitet, som arrestantens adfærd er udtryk for.