Anders Samuelsen opfordres til at droppe sit EU-mandat

Anders Samuelsens gamle, radikale vælgerforening i Holbæk opfordrer ham til at overlade sit mandat i EU-Parlamentet til en radikal.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter at den radikale EU-parlamentariker Anders Samuelsen forlod sit gamle parti for at blive medstifter af Ny Alliance, er det blevet hans gamle vælgerforening i Holbæk "magtpåliggende", at han gør rent bord over for sit gamle parti og overlader sit mandat til en anden kandidat fra den radikale kandidatliste.

Holbæk Radikale Vælgerforenings bestyrelse drøftede torsdag aften situationen og valgte at sende Samuelsen et åbent brev med den utvetydige opfordring.

- Du blev valgt, fordi du stod i spidsen for den radikale liste - ikke fordi du var Anders Samuelsen, argumenterer den radikale forening og skriver videre:

- Af hensyn til dit generelle omdømme som politiker bør du derfor snarest tage skridt til at lade en radikal overtage det radikale mandat i Europa-Parlamentet. Følges dette råd ikke, vil der være tale om et svigt over for den politik og de vælgere, der sikrede, at du fik det radikale mandat i Europa-Parlamentet.