¨

Andelslandsbyen slog alle rekorder

Foto: TV ØST

Andelslandsbyen har med 3500 flere besøgende i 2014 slået alle tidligere publikumsrekorder.

Det var en glad Helge Fredslund, der som formand for Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk kunne afsløre årets besøgstal, da de flere hundrede frivillige mødtes efter julemarkedets afslutning søndag. Det skriver folkene bag andelslandsbyen i en pressemeddelelse.

Andelslandsbyen har i 2014 slået alle tidligere rekorder, idet 66.199 gæster har været i Andelslandsbyen i løbet af 2014, hvilket er 3502 flere end i 2013. Julemarkedet har også været en succes. På trods af et par regnfulde dage har 9670 gæster været på Nyvang i forrige weekend og denne weekend samt to hverdage i ugens løb, hvilket er 1919 flere end sidste år.

-  Jeg er rigtig glad for at stå her og fortælle om de gode resultater, der i høj grad skyldes vores mange frivillige og den iver, der er lagt i arbejdet. Jeg glæder mig allerede til sæsonstart 2015, der bliver den 18. april, sagde formand Helge Fredslund blandt andet.

Ny leder med for første gang

Andelslandsbyens nye leder, Keld Grinder-Hansen, der forklædt i tidstypisk tøj fra andelstiden forvandler sig til førstelærer Hansen, glædede sig over den gode stemning og det store arbejde, som de frivillige og personalet lagde i julearrangementet, som han deltog i som leder for første gang.

Andelslandsbyen går nu i hi for vinteren.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App