Ammitzbøll ser ingen vej tilbage

Mens den radikale leder holder døren til gruppelokalet åben for Simon Emil Ammitzbøll, ser han ingen vej tilbage, så længe Vestager er leder. Tilliden er væk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det tidligere radikale folketingsmedlem  Simon Emil Ammitzbøll, der er valgt i Sjællandskredsen og nyu er løsgænger, ser ikke nogen vej tilbage til Det Radikale Venstre med Margrethe Vestager i spidsen - heller ikke selv om hun foretager en justering af De Radikales strategi, der i et vist omfang imødekommer den kritik, som Ammitzbøll og andre har haft.

- Jeg har simpelthen ikke tillid til Margrethe Vestager. Det er svært at se, hvilke holdepunkter, man skulle have. Hun fulgte ikke den strategi, vi vedtog i valgkampen, og hun vil ikke erkende, at hun ikke har fulgt den.  Det er et tillidsspørgsmål, siger han til Ritzau

Margrethe Vestager fastholder, at Simon Emil Ammitzbøll er velkommen tilbage i gruppen uanset de tos kontrovers - en kontrovers, der opstod efter en kronik fra Ammitzbølls hånd, hvor han kritiserede Vestager for forræderi i valgkampen.