Alm. Brand anklages for snyd

Forsikringsselskabet Alm. Brand har i hundreder af sager forsøgt at udbetale for lidt til deres kunder. Det fortæller en forsikringskonsulent, der også er tidligere ansat i selskabet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En af dem, der kritiserer Alm. Brand for at forsøge at snyde kunderne, er tidligere gulvmontør Finn Stryhn fra Væggerløse. I TV2's forbrugerprogram Basta, fortæller han i aften om sin kamp mod selskabet.

I januar 2006 kom han til skade med knæet, mens han huggede brænde. Hans andet forsikringsselskab og Arbejdsskadestyrelsen kom begge frem til, at han var fem procent invalid. Men Alm. Brand kræver mere dokumentation, før de vil udbetale erstatning.

Forsikringskonsulent Karl-Henrik Karlsson, der er tidligere ansat i Alm. Brand, fortæller til forbrugerprogrammet, at han har samlet hundreder af eksempler de senere år, hvor selskabet forsøger at snyde kunderne med en mindre erstatning, end de har krav på.

Skadeschef i Alm. Brand, Anette Vestergaard, afviser beskyldningerne og siger til forbrugerprogrammet, at Finn Stryhn får sin erstatning, når alle dokumenter er i hus.