Alliancen vælger lokal træner

Lolland-Falster Alliancens træner hedder fra nytår Jens Olsen. Han kommer fra en af Alliancens moderklubber, B 1921

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tidligere på efteråret offentliggjorde Tom Nielsen, at han ønsker at stoppe i Lolland-Falster Alliancen, når hans kontrakt til nytår udløber. Siden da har 1. divisionsklubben været på jagt efter en afløser, og han er nu fundet. Det skriver fodbold-sitet bold.dk.

Ny træner i klubben bliver 34-årige Jens Olsen, der nu er træner i B 1921, en af moderklubberne til Alliancen. Olsen, der bliver ansat på en funktionærkontrakt, hvilket blandt andet betyder at begge parter har kort opsigelse, har store forventninger til sit nye job.

- Det er længe siden der har været en lokal træner hernede, men jeg har fordelen af at kende tingene indefra. Jeg er en træner af en yngre generation, end de seneste trænere der har været, og står måske for en lidt anden type træning. Mere individuel træning og gruppetræning, så spillerne vil måske opleve en lidt anden hverdag med mig, forklarer Olsen til bold.dk.

En af Olsens vigtigste opgaver bliver at få klubbens ungdomssektor, der tidligere har leveret store spillere som Esben Hansen og Jonas Kamper, op og stå igen.

- Jeg har dybe rødder i talentudviklingen, som jeg har været en del af i mange år. Det er klart, at det er en af grundene til at de har valgt mig, for vi skal have gang i ungdomssektoren, så vi på sigt kan skabe nogle spillere, som kan begå sig på vores førstehold, siger Jens Olsen.

Før denne sæson førte Tom Nielsen Alliancen op i 1. division. Målet bliver i første omgang at stabilisere holdet her.

- Vi skal have stabiliseret os i 1. division. Vi har fået en god start, og den skal vi bygge videre på. Vi må så stabilisere os yderligere næste sæson, og måske prøve at få vores point på en lidt anden måde, med mere offensiv og seværdig fodbold. For jeg synes egentlig at materialet er OK, slutter Jens Olsen.

Jens Olsen overtager trænersædet fra Tom Nielsen ved årsskiftet.