Aktionærer strømmer til trelleborgside

Det vælter ind med tilmeldinger på en ny hjemmeside, hvor utilfredse aktionærer fra bankTrelleborg nu samler sig. De føler sig snydt, og truer med en retssag mod blandt andre ledelsen i bankTrelleborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hjemmesiden www.btaktier.dk åbnede mandag formiddag, og allerede samme aften havde over 1200 aktionærer været inde på hjemmesiden og meldt sig under fanerne til kamp.

Aktionærerne er utilfredse med, at de er blevet opfordret til at købe bankTrelleborg-aktier helt op til kurs 430, og at de i sidste uge fik aktierne tvangsindløst til kurs 59, da Sydbank overtog den pludseligt kriseramte bank i Slagelse.

- Vi vil gerne have undersøgt, hvad der er sket i den her sag, siger Jan Marcher til TV2 Øst. Han er initiativtager til hjemmesiden, hvor det vælter ind med henvendelser fra andre aktionærer, der er klar til en retssag.

- Vi føler os snydt, og vil have undersøgt om bankens bestyrelse har gjort noget forkert. Og vi vil have undersøgt, om Sydbank kan tvinges til en højere pris, siger Jan Marcher.

Jan Marcher har i dag fået mange henvendelser fra andre aktionærer, der også har tabt penge på tvangsindløsningen. Han har i dag talt med for eksempel pensionister, der er blevet ringet op af bankens personale, der har overtalt dem til at investere op mod 250.000 kroner i bankTrelleborg Aktier.

Se interviewet med btaktier.dk's grundlægger, Jan Marcher herunder:
[video:flv:080129-janmarcher.flv]