Afviser Rasmussen-forlig

Ifølge Rabobank kan Michael Rasmussen godt droppe tanken om et forlig. Dermed ender tvisten efter alt at dømme i en retssag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hvis Michael Rasmussen overvejer at indgå forlig i sagen om sin fyring fra Rabobank, så kan cykelrytteren fra Tølløse godt spare sig ulejligheden. Det er den kontante udmelding fra Rabobanks manager, Henri van der Aat.

- Hans advokater har kontaktet os og spurgt, om der var mulighed for et forlig. Det sagde vi nej til. Vi har ikke tænkt os at give ham penge, siger manageren til B.T.

Michael Rasmussen var snublende nær ved at sikre sig selv og Rabobank den samlede sejr i Tour de France tidligere på året, men så blev han revet ud af løbet og fyret uden løn af Rabobank. Begrundelsen var, at han havde løjet for holdet om sine opholdssteder op til det franske etapeløb.

- Han siger, vi behandlede ham som en morder. Han forsøger at give indtryk af, at han har flere oplysninger, som han vil bruge, hvis vi ikke betaler. Så kom med dem, siger vi bare. Der kommer ingenting, og vi har intet at skjule, siger Henri van der Aat.