Afgået zooejer føler sig snydt

Den tidligere ejer af Zoopark Sydsjælland i Næstved fortæller nu sin version af årsagen til, at han efter blot 3 måneder har forladt dyreparken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kun 3 måneder gik der før Jesper Møller kastede håndklædet i ringen og forlod Zoopark Sydsjælland (tidligere Næstved Zoo) i Næstved. Siden er nøglerne til dyreparken kommet tilbage i hænderne på Spoocky Sébastien Lambert, der ellers overdrog zoo'en til Jesper Møller 1. januar.

Det skriver Sjællandske.

Lugter langt væk

I sidste uge sagde Spoocky S. Lambert til avisen, at åbningen af zoo'en var udskudt til juni, fordi Jesper Møller havde ødelagt parken på de 3 måneder, han stod i spidsen for den. Nu svarer Jesper Møller så igen.

- Det har overhovedet ikke været hans hensigt at sælge til os. Vores opfattelse her i bagklogskabens klare lys er, at vi bare har skullet overtage og passe stedet en periode for ham. Det hele lugter langt væk, og Spoocky har slet ikke levet op til de løfter, han gav os, da vi overtog, siger Jesper Møller.

Blandt andet oplevede han og hustruen problemer med myndighederne, der kom forbi og meddelte, at dyreparken overtrådte reglerne om affald på grund af en mødding, som Spoocky S. Lambert havde anlagt. Samtidig meldte en kvinde sig pludselig på banen og fortalte, at hun som forhenværende ejer af zoo'en havde forkøbsret til den, og efter 3 måneder blev de mange skeletter i skabet altså for meget for Jesper Møller.