Ændring af motorvej

Afspærringen af Holbækmotorvejen ved Vipperød ændres i weekenden, men der vil fortsat være et spor farbart i begge retninger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vejdirektoratet har siden april 2007 været igang med at reparere broen, som fører Holbækmotorvejen over Roskildevejens vestlige gren ved Vipperød . Arbejdet har blandt andet betydet, at kørebanen siden september 2007 har været indsnævret til ét spor i hver køreretning over broen.

I weekenden 19. - 20. januar flytter arbejderne på broen deres arbejdsområde fra den sydlige til den nordlige del af broen. For trafikanterne betyder det en mindre ændring i afspærringen på stedet. Der vil dog fortsat være et spor farbart i hver retning.

Vejdirektoratet forventer, at arbejdet med broen vil vare omkring fire måneder endnu.

Der er etableret hastighedsnedsættelser, som vil medføre risiko for kødannelser i myldretiderne. Vejdirektoratet opfordrer bilisterne til at blive på motorvejen, og overholde hastighedsangivelserne.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de problemer, der måtte opstå, men opfordrer bilisterne til at orientere sig om situationen på telefonnummer 1888 eller på www.trafikken.dk, hvor man desuden vil kunne orientere sig om trafiksituationen både på motorvejen og på rute 155.