Ældre med penge skal lokkes til Kalundborg

For at få gang i turismen hele året, vil Kalundborg gøre mere for at lokke de ældre turister til ved hjælp af god mad, masser af kultur og vandreture i naturen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er Visit Denmark som tidligere har udpeget en række områder, hvor man med fordel kan gøre mere for at lokke turister til hele året, så turistbranchen også har noget at lave uden for den traditionelle højsæson.

Nordvestsjælland er nævnt som et af de steder, hvor Visit Denmark mener det kan lade sig gøre. I Kalundborg forsøger man nu at gøre planerne konkrete. Planen lyder, at man vil gøre mere for at lokke de pengestærke og ældre turister til, skriver Kalundborg Folkeblad.

Visit Denmark har sat seks millioner kroner af resten af året, for at få gang i helårsturismen. Nordvestsjælland har fået 1,2 millioner kroner af den pulje til at få gjort planerne mere konkrete.

I Kalundborg skal kulturoplevelser, gastronomiske oplevelser og tilbud om sundhed og velvære være slagvarerne. Det kan for eksempel være vandreture, som snilt kan foregå året rundt.