¨

Ældre kvinder narret af tricktyve

Foto: TV ØST

Mandag opsøgte formodede tricktyve to ældre kvinder i Holbæk og Kalundborg. Det ene sted slap gerningsmændene af sted med smykker.

Ældre kvinder er tricktyvenes yndlingsofre. Det kunne flere medier fortælle mandag på baggrund af en ny undersøgelse.

Samme dag havde yderligere to ældre kvinder her i regionen så besøg af formodede tricktyve. Det skete i Holbæk og Kalundborg.

Først gik det ud over en 94-årig kvinde på Kløvermarksvej i Holbæk. Klokken 13.47 blev hun udsat for forsøg på tricktyveri, da en kvinde fulgte efter hende ind i en opgang. Ved døren til lejligheden tog hun fat i den ældre kvindes arm, men den 94-årige truede med at ringe til politiet, og så gik den formodede tricktyv fra stedet.

Cirka en time senere anmeldte en 82-årig kvinde fra Kalundborg, at hun havde været udsat for et tricktyveri. Hun havde lukket en yngre kvinde ind i sit hjem, fordi hun påstod at komme fra ældreplejen. Men ifølge den 82-åriges forklaring blev hun lokket ud i køkkenet, hvorefter en anden kvinde stjal den 82-åriges smykker.

Lokalpolitiet i Holbæk og Kalundborg vil gerne høre fra vidner, der har oplysninger i sagerne. Det kan kontaktes på telefonnummer 114.

I begge tilfælde var det kvinder, der opsøgte de ældre.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App