Ældre dement mand efterlyses

Så skete det igen. En dement er forsvundet, og en større eftersøgning har ikke givet resultat. Nu beder politiet borgerne om hjælp.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I aftes ved 19-tiden forsvandt en 77-årig dement mand fra Plejehjemmet Vintersbølle Strand ved Vordingborg. Det oplyser P4 Sjælland.

Hele aftenen og natten ledte politiet med hundepatruljer og helikopter uden held. Vordingborg Taxa har også hjulpet til i forsøget på at finde manden, som ikke kan tage vare på sig selv.

Man formoder, at manden går rundt i området omkring Vordingborg eller Kalvehave, hvor han har bekendtskaber. Politiet vil gerne have borgerne til at kigge efter den 77-årige.

- I værste fald kan vi frygte, at han er omkommet. Men endnu har vi heldigvis lune temperaturer om natten, så vi håber ikke, at det er tilfældet. Derfor vil vi meget gerne opfordre befolkningen til at ringe 114, hvis de ser manden, siger vagtchef ved Sydsjællands & Lolland-Falsters Politi, Ole Hald, til stationen.

Den 77-årige hedder Svend Aage Hansen.

Han er almindelig til buttet af bygning og han er 165-175 centimeter høj. Han har mørkeblond pjusket hår og høj pande, og så var han iført lys polo-shirt, brune eller blå lange bukser og sorte sandaler.

For godt en uge siden blev en 87-årig dement kvinde fundet død i Vordingborg. Hun var dagen forinden forsvundet fra plejecentret Solvang i Vordingborg og havde fået viklet sig ind i et elhegn.