Advarsel mod tricktyve

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi advarer nu mod tricktyve. Ældre mennesker i Næstved, Fuglebjerg og Vordingborg har i det sidste døgn fået franarret deres penge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fem forskellige tricktyverier i tre forskellige byer. Politiet advarer nu om tricktyve, der kan operere i området.

I flere af tilfældene har ofrene været ældre mennesker.

En 70-årig kvinde fik stjålet sin taske og pung, da hun kiggede på varer på Bilkatorvet i Næstved Storcenter. Hun blev omringet af en gruppe mennesker, som begyndte at skubbe og puffe til hende. Hun bad dem om at stoppe, og de forsvandt fra stedet. Men i forvirringen havde de stjålet hendes pung og taske.

Tirsdag aften ringede to personer på døren hos en 86-årig kvinde i Fuglebjerg. Da kvinden åbnede døren, gik begge ind i lejligheden under påskud af at ville låne en telefonbog. De blev dog gennet ud igen, inden de fik stjålet noget. Politiet betegner også denne episode som forsøg på tricktyveri.

Disse og tre andre episoder har fået politiet til at advare generelt mod tricktyve.

 

 

 

Advarsel mod tricktyve. I det forløbne døgn har der været flere tricktyverier, herunder 2 tyverier i/ved Bilka, Næstved storcenter, 1 tyveri af pung fra taske ukendt sted i Næstved og 1 tyveri af pung fra taske i Netto, Vordingborg.

 

Tirsdag kl. 19.45 fik en 86 årig kvinde ved plejehjemmet på Spurvevej, Fuglebjerg, besøg af 2 udlændinge. De ringede på, og da kvinden åbnede døren, gik begge ind i lejligheden under påskud af at ville låne en telefonbog. De blev dog gennet ud igen, uden de fik stjålet noget. Det drejede sig om