Advarer mod trick-tyve

Efter flere ældre mennesker har været udsat for trick-tyveri, advarer politiet nu borgerne. Flere gange de sidste døgn er personer trængt ind i private boliger, hvor de har skabt forvirring og har stjålet kontanter.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På kort tid har flere ældre personer i regionen været udsat for tyveri i eget hjem, mens de har været hjemme. Det får nu politiet til at opfordre borgerne til at være på vagt.

I går henvendte en ung mand sig til en ældre kvinde i hendes hjem i Faxe, og spurgte om hun kunne veksle 1000 kroner. Kvinden sagde, at manden selv kunne kigge efter i hendes pung, der befandt sig bag hendes rollator. Da manden var gået, manglede der 200 kroner.

Også et ægtepar på Ørnumvej i Korsør har været udsat for tricktyve. Tirsdag aften ved 18-tiden henvendte to sydlandsk udseende kvinder sig på en privatadresse. De blev lukket ind af en lettere konfus mand. De stak af fra stedet, da mandens kone dukkede op, og de nåede at stjæle 4500 kroner.

På Hans Egedesvej i Stubbekøbing var der også tale om to sydlands udseende kvinder, der pludselig stod i køkkendøren hos en ældre kvinde. De masede sig ind og skabte forvirring, men husets beboer fik dem jaget ud, og der blev ikke stjålet noget fra huset.