¨

93-årig bankede tyv

Foto: TV ØST

Med en margarine-flaske lykkedes det 93-årige Ellen Christensen at jage tre tyveknægte ud ad sit køkken.

Der findes stærke kvinder, kvinder der slår i bordet og så er der Ellen Christensen på 93 år fra Vordingborg, en bedstemor med slag i. Hun finder sig ikke i hvad som helst. I hvert fald ikke ubudne gæster i køkkenet. Lørdag middag var hun i gang med at lave mad ved sit komfur, da der pludselig stod tre fremmede i køkkenet.

- Jeg sagde, hvem er I? Og i samme øjeblik griber manden fat i mig, siger Ellen Christensen

I følge Ellen Christensen lignede de to kvinder og den ene mand sigøjnere. Hun forstod ikke deres sprog. Men hun forstod det som om, at de var ude efter penge.

- Jeg tænkte bare, at de skulle ud, siger den 93-årige kvinde.

Bevæbnet med en flaske Becel stegemargarine knaldede hun den mandlige tyv med flasken. Derefter løb de alle tre væk derfra.

- Det er frisk gjort af hende. Selvfølgelig finder hun sig ikke i, at der kommer nogen ind i hendes bopæl. Men man skal også være varsom med at gøre modstand, fordi man ikke ved, hvad folk kan finde på, siger Peter Compen, Vicepolitiinspektør, Vordingborg

Politiet modtog ikke andre anmeldelser i området og mener ikke at naboer og øvrige beboerne bør være bekymrede.

I følge lokalpolitiet i Vordingborg var der sidste år otte lignende tricktyverier i byen. Halvdelen blev opklaret, men indtil videre er tyvebanden der var hos Ellen Christensen ikke blevet fundet.

01:53 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App