¨

7000 besøgte Vestsjællandsmessen

Foto: TV ØST

Weekendens Vestsjællandsmesse var med 7000 gæster velbesøgt, og det var især et par børne-tv værter, der trak folk til.

7000 personer valgte at bruge et par timer af deres weekend på at besøge Vestsjællandsmessen 2014, som blev afholdt lørdag og søndag i Antvorskovhallen i Slagelse. Det skriver Slagelse Erhvervscenter i en pressemeddelelse.

Messen bød på musik og underholdning for både børn og voksne, men lørdag blev det helt store trækplaster værterne Anders og Katrine fra DRs børneprogram Lille Nørd. Mens en masse glade børn så dem optræde på scenen i hal B, måtte en del gæster slå bremsen i og væbne sig med tålmodighed, da der ikke kunne være flere mennesker i hallen.

- Jeg glæder mig over, at messens besøgende var meget forstående, og alle tacklede situationen rigtig pænt. Også messestandende omkring scenen, skal have stor tak for deres positive indstilling til de forskellige shows på scenen, siger erhvervskonsulent og projektleder på Vestsjællandsmessen 2014 Tatiana Lindersgaard fra Slagelse Erhvervscenter.

Varer blev udsolgt

Det var ikke kun børnene, der var glade, også udstillerne har armene over hovedet, efter 2 dage, med fuld travlhed fra morgen til aften. Mange udstillere fik solgt godt ud af deres varer, fik ordrer med hjem eller fik en masse kontakter, der skal følges op på.

- Det var klart en succesoplevelse for os, at deltage på messen. Vores varer blev udsolgt, og vi skal ud at besøge mulige nye kunder både i denne og i næste uge. Samtidig, var der rigtig mange, der gerne ville høre mere, så denne uge går med at følge op hos nogle af de mennesker vi mødte. Så det har været en helt overvældende positiv oplevelse, siger Charlie fra Charlie’s Rengøringsteam i Slagelse.

Overvejer messe igen i 2015

Erhvervskonsulent Tatiana Lindersgaard fortæller, at der har været rigtig mange positive tilbagemeldinger, og at flere virksomheder allerede nu har forespurgt, om det er muligt at booke en stand til næste år.

Svaret på spørgsmålet om, om messen bliver afholdt igen til næste år, ligger stadig uvist hen. Opgaven ligger i så fald hos Slagelse Erhvervscenter, og her er strategierne og planerne for næste år først klar i midten af december.

- Der er ingen tvivl om, at messen i weekenden var en succes. Og det vil vi helt sikkert tage med, når vi skal planlægge de næste par års strategi og handlingsplan for erhvervscentret i de kommende uger. Lige nu synes jeg, vi skal glæde os over den store opbakning, som både virksomheder og borgere har vist. Det er helt fantastisk. Og så vil jeg da også sige tak til Business Slagelse og Korsør- og Skælskør erhvervsforening, for det samarbejde, der har været omkring messen, siger Jens Birk, Direktør i Slagelse Erhvervscenter.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App