¨

7-årige Klara har indsamlet mere end 9.000 kroner

Foto: TV ØST

Klara Agerskov fra Nykøbing F. havde som mål at indsamle 3.000 kroner til Danmarks Indsamling. Nu er beløbet på mere end 9.000 kroner.

7-årige Klara Agerskov fra Nykøbing F. har indsamlet 9.039 kroner til Danmarks Indsamling. Sådan så det ud ved 17-tiden lørdag. Det er en hel del mere end det mål hun satte sig, da hun startede indsamlingen.
 
Klara Agerskov havde set noget om Danmarks Indsamling i fjernsynet, og så gik den 7-årige pige ellers i gang med at skaffe penge til børn ude i verden, der ikke har det ligeså godt som hende.

Hun tog sagen i egen hånd, og gik ud for at tjene penge til det gode formål i nabolaget.

Saltet og støvsuget

Klara Agerskov har saltet fortovet på hele Rosendahlsgade, hvor hun bor. Og naboerne har takket ved at donere penge til indsamlingen.

Desuden har den lille ildsjæl støvsuget på sin papfars arbejdsplads, og i alt har hun samlet over 1000 kroner ind. Klara Agerskov har også startet sin egen indsamling på nettet - KLIK HER

 - Jeg synes, at det er helt vildt sejt, at så mange har doneret penge. Det er jeg meget glad for, fortæller Klara Agerskov til TV ØST lørdag middag. 

Hun fortæller, at hun lørdag aften skal se showet på DR1 klokken 19.00.

00:43 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App