¨

6-årig slynget ud af bil på motorvej

Foto: TV ØST

En 6-årig dreng blev slynget ud af en bil på motorvejen ved Slagelse. Han slap på forunderlig vis med overfladiske skrammer. Politiet kalder det et mirakel.

Det kunne være endt fatalt, da en mor lidt før klokken otte lørdag punkterede, da hun kørte ad motorvejen ved Slagelse.

Hun mistede nemlig kontrollen over bilen, og da hun ramte autoværnet, fløj hendes 6-årige dreng ud gennem bagruden. Han havde sammen med en af sine søskende siddet på bil-klapsæder bagerst i vognen.

Bilen fortsatte videre i slinger på tværs af vejen, og endte i nødsporet.

Her så moren sin dreng stå op på den anden side af vejen, og inden hun når at stoppe ham, løber han over motorvejen til hende. Heller ikke denne gang kommer drengen noget til, og han når over til sin mor i et stykke.

- Det er et mirakel, at han ikke bliver slået ihjel eller kommer alvorligt til skade. Han er simpelthen sluppet helt uskadt fra ulykken, siger Anders Mikkelsen, der er vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Han konkluderer, at drengen må være landet meget heldigt i den bløde midterrabat.

Ifølge politiet har drengen muligvis selv fået spændt sin sikkerhedssele op på turen. Både moderen og de to andre børn i bilen var fastspændt.

Alle tre søskende blev efter uheldet kørt til observation på sygehuset. Og alle tre, inklusiv den 6-årige dreng, er allerede udskrevet igen. Ifølge politiet slap han fra ulykken kun med overfladiske knubs.

00:27 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App