57-årig terroriserede eks-konen

En 57-årig mand blev i formiddags anholdt for at terrorisere sin eks-kone. Blandt andet ved at forsøge at bryde ind i hendes hjem og derefter jagte hende i bil.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Klokken lidt over otte i morges fik politiet et opkald fra en 52-årige kvinde, der ringede fra en adresse i Bjerge Os ved Store-Fuglede i Kalundborg kommune.

Kvinden oplyste, at hendes 57-årige eks-mand forsøgte at trænge ind i hendes hus. Kvinden stak af fra stedet i bil, men blev indhentet af den 57-årige, der kørte ind i kvindens bil. Da bilen holdt stille knuste manden en rude i den 52-årige kvindes bil på Brovejen i Gørlev. Han slog hende i ansigtet, og kørte fra stedet.

Den 57-årige vendte tilbage til ekskonens bolig, hvor han lavede indbrud og kørte fra stedet igen.

Sydsjælland og Lolland Falsters Politi checkede mandens bopæl i Slagelse, og her fik politiet fat i manden, der blev anholdt klokken lidt over ti. Manden var stærkt påvirket af spiritus.

Den 57-årige er nu kørt til afhøring hos lokalpolitiet i Kalundborg, der vil sigte ham for indbrud, vold og overtrædelse af det tilhold, som han har mod at opsøge sin ex-hustru. Han vil blive afhørt, når han er blevet ædru.

Den 52-årige kvinde kom ikke alvorligt til skade ved volden eller sammenstødet mellem de to biler.

Politiets jurister vil vurdere, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.