52-årig misbrugte tre plejebørn seksuelt i flere år

Tre palæstinensiske piger på nu 14, 15 og 16 år oplevede bestemt ikke den tryghed i Danmark, de kunne forvente som flygtninge.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Istedet for tryghed er tre palæstinensiske pigers ophold i landet endt som et seksuelt mareridt - og det bliver de kommende dage rullet op ved en retssag i Slagelse, skriver Sjællandske lørdag.

Pigerne kom i familiepleje hos en 52-årig mand boende på Skælskør-kanten. Det skete efter en kaotisk barndom der endte med at pigernes biologiske far havde slået deres mor ihjel for nogle år siden i Greve.  Opholdet hos plejefaderen blev indledningen til en lang gang omsorgssvigt fra flere kommuner - og indledningen til et sexuelt misbrug på to adresser i den gamle Skælskør Kommune.

Ifølge anklageskriftet har det sexuelle misbrug have stået på i godt to år for den ældste af pigernes vedkommende. Hun var på det tidspunkt mellem ni og 11 år.

Den 52-årige er tiltalt for mindst én gang om ugen at have haft samleje med hende, haft anden kønslig omgang med hende - og for at have slået hende næsten dagligt i hovedet og på kroppen. Den nu 15-årige pige var mellem seks og 11 år, da misbruget fandt sted.

I dette tilfælde er den 52-årige tiltalt for at have krænket blufærdigheden - og for flere gange at have slået hende. Den nu 14-årige pige var mellem otte og ti år, da den 52-årige efter anklageskriftet skulle have haft samleje med hende mindst fire gange, skriver Sjællandske.

TV2 ØST dækker retssagen direkte. Læs mere her: LIVE FRA RETTEN