¨

43-årig kvinde død af kvæstelser fra ulykke

Foto: TV ØST

En 43-årig kvinde fra Holbæk har mistet livet efter fredag morgen at være kørt frontalt ind i en lastbil ved Kalundborg.

En ulykke fredag morgen omkring Kalundborg har kostet en 43-årig kvinde livet. Ulykken skete omkring klokken 7.30 på Holbækvej mellem Tømmerupvej og Tingvejen, hvor kvinden, som var kørende i en personbil, kørte frontalt ind i en lastbil.

Kvinden blev voldsomt kvæstet - specielt i hovedregionen, og selv om hun blev fløjet til Rigshospitalet, er det altså ikke lykkedes at redde hendes liv.

Ifølge politiet fik familien besked om ulykken allerede mens, redningsfolkene var i gang med at få hende ud af bilen, og de nåede frem til hospitalet, inden hun døde.

Årsag undersøges

Det er endnu uvist, hvorfor hun havnede i den forkerte side af vejen og kolliderede med lastbilen, men en bilinspektør er på stedet for at undersøge omstændighederne nærmere. Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at den 57-årige lastbilchauffør fra Ruds Vedby forsøgte at undvige den modkørende bil og endte på en mark.

Vejen var spærret efter ulykken, men åbnede igen ved 10-tiden.

02:22 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App