4 cykler stjålet - nu vil Heunicke have hjælp

Transportminister Magnus Heunicke (S) har fået stjålet sin fjerde cykel på Næstved Station. Nu efterlyser han bud på, hvordan tyvene stoppes.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag fik transportminister Magnus Heunicke (S) stjålet sin fjerde cykel på blot 1 år, og det er han så træt af, at han på sin Facebookside nu beder folk om hjælpe til at dæmme op for tyverierne.

- Hvis du også har haft problemer m cykeltyverier på togstationer på det seneste, så skriv meget gerne en kommentar her. Jeg er interesseret i at høre både dine erfaringer og selvfølgelig også meget gerne hvis du har gode idéer til at bekæmpe problemet, skriver han på sin side.

Det skal være nemt at pendle

Transportministeren bor i Næstved, og det var her, det seneste tyveri fandt sted. På sin profil har han lagt et billede op af sin hånd med cykellåsen i og skrevet, at det var det eneste, der var tilbage, da han søndag skulle bruge sin cykel.

Nu vil han så samle både erfaringer og tip til, hvordan livet bliver lidt mere surt for langfingrede cykeltyve.

- Det skal være nemt og sikkert at tage cyklen til toget for pendlere og alle andre. Så det her må vi kunne gøre bedre, skriver han og har allerede fået 150 kommentarer fra Facebook-folket.